De laatste competitiewedstrijd van de Landsmeerse Dames 1 is helaas al weer even geleden. Ook is het vervolg van het seizoen nog onduidelijk op dit moment. Hier kunnen we dan ook weinig over melden. De NBB heeft diverse scenario’s uitgedacht, het is even wachten wat er gaat gebeuren de komende weken.

De dames trainen nog in de ICL, lekker vertrouwd, en natuurlijk conform de geldende regels, om zo de conditie op peil te houden, en klaar te zijn als dat weer mogelijk is. En wat hebben zij een zin.

Het leek ons leuk om zo nu en dan een speelster te vragen hoe zij omgaan met deze Corona periode.
De spits wordt afgebeten door Nadine Boesaart !

Hoi lieve mensen,

Long time no see.!

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie wat van ons hebben gehoord of gezien. Wat doe ik zoal in het dagelijks leven op dit moment, ik moet zeggen dat het de gebruikelijke dingen zijn.

Ik werk nog steeds 40 uur en wel op kantoor. Met mijn werk kan ik niet thuis werken (logistiek)

Verder ben ik wat aan het sporten, boodschappen doen en de rest besteed ik thuis door soms theetje doen bij mams of vriendinnen, en dat zeker op gepaste afstand. (das wel belangrijk)

Wat doe ik zoal om een beetje fit te blijven in deze rare bijzondere tijden. Op de maandag en donderdag kunnen we gelukkig nog in de hal trainen. Weliswaar in kleine groepjes. Op zaterdag ochtend heb ik een online zoom workout en daarbij doe ik 1x in de week voor me zelf nog wat aan kracht of cardio. Het is niet altijd ideaal maar beter iets dan niets.

Voor de fans en vrijwilligers hopen wij natuurlijk dat we als team in het nieuwe jaar weer kunnen ballen, zodat jullie ook weer lekker van het spelletje kunnen genieten of het nou via stream is of in levende lijve.

Hopelijk tot snel,

Liefs Nadine ✌️

Tot slot wensen wij iedereen vanuit de gehele selectie en het Bestuur sterkte in deze aparte en vaak ook moeilijke tijd. Ook onze sponsoren gaat het niet allemaal voor de wind, aan hen denken we ook.

En om het positief af te sluiten:

We zien jullie graag weer in 2021 in de Sporthal, wij hebben er heel veel zin in !

Fijne Feestdagen gewenst, in welke vorm dan ook.