Utrecht 2 juli 2023 – Zondag werd de tweede stop in de 3×3 Women’s Pro League in Utrecht gespeeld. Team Landsmeer, nu met Lindsay Pengel, Claire Hirman, Epiphany Etienne en Janna Vogelaar, werd net als vorige week tweede in de ranking. Ook deze week werd in de finale verloren van team Katwijk.

Team Landsmeer herbergde dit weekend twee nieuwe gezichten in verband met de afwezigheid van Myrthe den Heeten en Charlotte van Kleef, die in Parijs zijn voor de World Streetball Championships. Lindsay Pengel en Claire Hirman vervingen beide speelsters meer dan uitstekend.

In de groepsfase werd gewonnen van team Amsterdam (11-5), van team Barendrecht (13-11) en van team Eindhoven (10-6). De halve finale werd gespeeld tegen Rotterdam en hoewel het een spannende pot was werd gewonnen (14-13).
Net als vorige week moest daarom in de finale afgerekend worden met team Katwijk, maar ook nu lukte dat niet. Het Katwijkse team, deze keer met de zussen Fleur en Karin Kuyt, Beatrice Attura en Jacobine Klerx in de gelederen won met 21-14.

Volgende week staat de finale van de 3×3 Pro League op het programma. Na Hilversum en Utrecht is op 8 juli Amsterdam het podium.

Meer informatie:
https://play.fiba3x3.com/categories/5ddaef8e-f7c1-4cd3-913c-02fe036dbe61/overview