Vorige week braken de dames van Topkip Lions de ban en wonnen zij na 6 verliespartijen hun wedstrijd tegen Binnenland. Vanavond staat er weer een interessante wedstrijd op het programma.
Lekdetec uit Bemmel komt naar Landsmeer. In de allereerste competitiewedstrijd deed Topkip Lions zich tekort en verloor onnodig van de ploeg uit Bemmel (68-60). De ploeg uit Bemmel speelt ook een ongelukkig seizoen, maar lijkt de laatste wedstrijden een goede lijn gevonden te hebben.

Er werd verloren van Jolly Jumpers, Triple ThreaT, Martini en Den Helder, maar vorige week wisten ze enigszins verrassend te winnen van Grasshoppers. Binnenland werd eerder ook al aan de zegekar gebonden. Een tegenstander in vorm, die dus niet onderschat mag worden.

Al jaren staan de wedstrijden tegen Lekdetec garant voor spanning en sensatie. Hopelijk vanavond weer en hopelijk ook weer met een mooi resultaat voor onze dames uit Landsmeer.
Voor Charlotte van Kleef blijft het bijzonder om tegen Lekdetec te spelen. Het is de ploeg waar zij een groot deel van haar opleiding genoot en waar zij op 14-jarige leeftijd debuteerde in de dameseredivisie.