Word jij ook lid van de Club van 100?

Naast dat het wel lekker klinkt, de Club van 100, zijn wij als Dames 1 serieus op zoek naar een club van 100 mensen die ons en daarmee ook Landsmeer een warm hart toedragen.
Het vinden van 100 mensen die meedoen aan deze actie, de onderstaande link aanklikken en ons het broodnodige financiële steuntje in de rug geven maakt dat wij ook komend seizoen weer door kunnen in de Eredivisie.

Jubileum

Het is ons 25 jarige jubileumjaar! De Covid situatie maakt dit voor ons erg lastig op financieel gebied.
100 mensen die allemaal 100 euro bijdragen, dat zou een geweldig impuls zijn voor het team, de jeugdige talenten die er echt aankomen, het Bestuur, de vrijwilligers, de supporters en uiteindelijk ook de Sporthal en sportcafé de Remise. Zo behoudt Landsmeer topsport én landelijke bekendheid.

Seizoenskaart

Mogen we op jouw steun en bijdrage rekenen? Help je mee de LIONS in de Eredivisie te houden, zodat we met zijn allen een fantastisch jubileumjaar kunnen beleven? Historisch gezien een prachtige mijlpaal.
Met je deelname ontvang je een seizoenskaart voor volgend seizoen. Hoe leuk zou het zijn om ook jou te verwelkomen bij de wedstrijden!

Klik hier om ons te helpen: