Beste supporters van onze Dames 1,

Top Kip Lions heeft al heel lang de wens om een nieuwe livestream te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk een betere livestream verzorgen voor de uit en thuiswedstrijden. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op 30 November tussen 18:45 en 21:30 kun je een telefoontje verwachten van een van onze dames 1 speelsters met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Top Kip Lions. Het is de moeite meer dan waard, want: Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan ons team.

Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog eens kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.

Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 145 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar [mailadres club]. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de livestream kunnen realiseren.

Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,

 

Top Kip Lions Dames 1